Murerfirmaet Henrik Hansen ApS tager sig gerne af totalløsninger. Når det kommer til at skulle agere tovholder på et byggeri – stort som småt -, er vi et godt valg.

Vi hjælper dig fra start til slut
Vi vil meget gerne være dig behjælpelig i beslutningsfasen med, at se andre alternative muligheder og spændende og anderledes ideer til dit byggeri, hvor vi stiller egne erfaringer og ekspertise til rådighed og rådgiver om materialevalg og kvaliteter.

Murerfirmaet Henrik Hansen ApS tager dig og dine ønsker alvorligt – Dit projekt bliver til vores projekt – Vi løser enhver opgave med samme entusiasme og god kontakt med den samme person gennem hele byggeforløbet.

Vi gør projektet overskueligt
Vi ved, at det at skulle bygge er et stort og uoverskueligt projekt for de fleste, hvorfor vi gerne tager hele opgaven fra jeres skuldre, så I blot skal nyde, at jeres ønsker bliver realiseret.
Vi har gennem årene oparbejdet et fast samarbejde med tømrer, elektriker, maler, vvs-mestre som vi kan stå inde for som vores samarbejdspartnere, da vi kun benytter virksomheder med lignende værdier som vore egne.

Så bliver dit byggeprojekt for uoverskueligt med for mange håndværkere at styre, så er vi de rette med baggrund i talrige erfaringer i at styre byggeriet fra start til slut.
 
Du kan trygt overlade dit byggeri til Murerfirmaet Henrik Hansen ApS – vi tager hånd om dine projekter.